Natalija Verboten o svojih prvih ljubeznih

19. 2. 2018 | Vir: Nova
Deli
Natalija Verboten o svojih prvih ljubeznih (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Ob prazniku zaljubljencev so poljubi deževali z vseh strani. Poklepetali smo z Natalijo Verboten, ki nam je zaupala, kakšni so bili njeni prvi poljubi ter kako ponesrečeno se je končal njen prvi zmenek.

"Prvega poljuba se žal ne spomnim, očitno ni bil nič posebnega, in tudi sicer so moja začetna srečanja z ljubeznijo oziroma zaljubljenostjo bolj neposrečena," se v smehu spominja priljubljena pevka, ki ima glede tega zanimive spomine: "Mislim, da se je v drugem ali tretjem razredu osnovne šole vame zaljubil največji frajer v razredu in mi pri slovenščini celo napisal in pred celim razredom prebral posvečeno pesem, ki je imela naslov 'Punci s čopkom iz prve klopi'. Čeprav nisem želela biti njegova punca, sem imela ugodnosti pri vstopu v razred. S svojo 'bando' je namreč, preden se je pričel pouk, zasedel vrata razreda, vstopil je lahko samo, kdor je poznal geslo in ... moja malenkost. Že v četrtem razredu sem se med počitnicami, ki sem jih preživljala pri sestrični na deželi, lahko rečem, kar na smrt zaljubila v nekaj let starejše modre oči ... To je bila res ljubezen na prvi pogled, ki me je tako zadela, da ni spustila dobra štiri leta. Prepričana sem bila, da je on moj bodoči mož in seveda tudi bodoči oče mojih otrok ... On seveda ni nič vedel, jaz pa sem omedlevala, ko se je mimo sestričnine hiše, pri kateri sem bila tudi zaradi njega na pogostih obiskih, vozil z motorjem ... Seveda ni nikoli izvedel za to! No, to nesrečno enostransko 'ljubezen' sem srečno prebolela in šla naproti novim, srednješolskim. Bila je samo ena – v življenju se nisem velikokrat zaljubila."

Fanta ni bilo od nikoder!

Sicer pa ljubezenskih dogodivščin pri Nataliji ne manjka. "Na prvem zmenku v življenju, ki se mi je zgodil v začetku tretjega letnika, šla naj bi si ogledat nedeljsko dopoldansko predstavo filma Bodyguard s takrat mojo priljubljeno Whitney Houston v glavni vlogi, se on, ki me je povabil, sploh ni pojavil," se spominja zmenka, ki se ni ravno prijetno končal.

Natalija Verboten: o svojih prvih ljubeznih

Priljubljena pevka nam je v prijetnem klepetu še zaupala, da je ljubezen tisto čustvo, energija, gonilna sila, zaradi katere se trudimo biti v vsakem pogledu najboljši, kar smo lahko kot ljudje do sebe in drugih.

"Za valentinovo so mi najljubše drobne pozornosti mojih treh najljubših moških, ko mi dajo poljubček, močan objem, rožice in risbico, starejši sin Max pa doda kakšno lepo misel, in že imam orošene oči," pripoveduje Natalija, ki za zaključek še doda, da pozna ljubezni različne vrste: "Poleg partnerske in materinske, ljubezni do mojih najbližjih mi je posebej ljuba ljubezen posebne vrste – glasbena, ki se je med občinstvom in mano zgodila že pred 18 leti, ko je izšla pesem Rdeč ferrari, in moram priznati, da sem vesela in ponosna, da me po vseh teh letih prepevanja ljudje še vedno radi poslušajo in obiskujejo moje nastope ... Tudi zato bom letos občinstvu po svoji nekajletni glasbeni pavzi nekaj poklonila – najnovejšo skladbo Del mojega srca."

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Helena Kermelj, Tibor Golob

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik