Natalija Verboten o težkih trenutkih, ki jih je preživela, bila je brutalno iskrena

Natalija Verboten o težkih trenutkih, ki jih je preživela, bila je brutalno iskrena (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
28. 3. 2022

Za našo pevko ima en dan v letu poseben pomen.

Za Natalijo Verboten je materinski dan poseben datum, saj je pred 12 leti ravno na ta dan naredila test nosečnosti in zagledala dve črtici. Kot je razkrila, to, da sta z njenim soprogom Dejanom Bojićem posala starša, jima ni bilo dano kar samo od sebe.

"Imela sem precej zdravstvenih težav in da sva dobila otroka, je bilo potrebnega veliko truda in čustvene moči. Prva nosečnost se je žal končala s spontanim splavom. Starševstvo za naju še zdaleč ni bilo samoumevno. Ogromno stvari v življenju sem si lahko ustvarila s pridnostjo, v glasbi sem uspela z ogromno vztrajnosti in določeno mero talenta. Pri nekaterih stvareh pa ni vse odvisno od truda in talenta, če lahko tako rečem. Življenje nama je dalo veliko lekcijo in hvaležna sem, da sva danes tu, kjer sva, in imava dva zdrava sinova," je bila iskrena Natalija v zapisu, ki ga je delila na Instagramu.

Dodala je še, da materinstvo jemlje zelo odgovorno in priznala, da dokler ni postala mama, ni mislila, da je na trenutke tudi zelo naporno. Odkar je mama, še toliko bolj ceni in spoštuje ne samo svoja starša, temveč vse dobre starše pa tudi partnerje, ki jim z eliko mero ljubezni, spoštovanja, razumevanja, prilagajanja uspe dolga leta ohranjevati srečen zakon in družinsko življenje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)