Natalija Verboten odkrito o prepirih z možem in njunih padcih: "Velikokrat sva se skregala."

Natalija Verboten odkrito o prepirih z možem in njunih padcih: "Velikokrat sva se skregala." (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
12. 10. 2021

Pevka Natalija Verboten ne skriva, da v njenem zakonu ni samo med in mleko in da se jima z možem občasno dogajajo tudi padci.

"Sem človek akcije, če imam rahlo 'krizo' in začutim, kot poje refren moje nove pesmi, Dejana to kar vprašam in se pogovoriva. Seveda pa vedno ne cvetijo rožice, padci se zgodijo v vsaki zvezi, tudi najini, seveda. Pri naju pred leti, ko sta bila sinova še zelo majhna, dela je bilo veliko tako doma kot v podjetju in je bil pritisk prevelik, bila sva neprespana, velikokrat sva se skregala ...

Spomnim se, da smo šli nekega dne na krajši izlet, vmes smo se oglasili še v trgovino in Dejan je prodajalki na blagajni povedal neki vic, se šalil z njo in takrat sem ga znova videla v luči, kot že dolgo ne, in sem pomislila: Pa saj moj mož je res zabaven. Po nekaj letih sva na to malo pozabila, sploh zaradi divjega tempa dela in otrok. In po tem dogodku sva se pogovorila in si spet redno začela jemati čas samo za naju, se na novo zaljubila, odkrila in spet so preskočile iskrice.

Tanja Žagar odkrito o ločitvi: "Ne vem, zakaj bi živel v odnosu, ki si ga ne želiš več."

Zdaj je še lepše, ampak drugače. Seveda si rečeva 'ljubim te', a ne pretiravava, ker nihče od naju nima rad osladnosti, si pa ljubezen iz dneva v dan izkazujeva z drobnimi pozornostmi. Rada mu spečem skutno pito z višnjami, ki jo obožuje, on mi vedno pridrži vrata, ko kam greva, vedno nosi vrečke, ko nakupujeva. Z leti sem videla, da je tudi humor v zvezi zelo pomemben.

Dejan ima prirojen smisel za humor in me včasih, ko se jezim, s pripombo v svojem stilu čisto razoroži in se niti ne morem več delati, da sem jezna, ker me spravi v smeh. Seveda ne gre brez velike mere potrpežljivosti, razumevanja, sprejemanja kompromisov, spoštovanja na obeh straneh. Srečno razmerje ne pade z neba, tudi zanj je treba vsak dan sproti delati, se zanj truditi."

Vir: Lady