Natalija Verboten: ‘’Prekipevam od energije!’’

12. 9. 2010 | Vir: Story
Deli
Poroda je ni strah

Rok za porod pevke Natalije Verboten se vedno bolj približuje in bodoča mamica je polna energije.

‘’Sicer se počutim odlično - ne vem, ali sem že kdaj imela toliko energije kot od petega meseca nosečnosti naprej. Enako je tudi na nastopih, prekipevam od energije, vse poteka normalno - ne vem le, katere pesmi so najinemu fantku na nastopih bolj všeč: tiste, pri katerih brca, ali tiste, pri katerih se umiri,’’ (smeh) nam je zaupala Natalija.

‘’Sicer je basist Roman iz skupine Deja Vu, ki me spremlja na nastopih, 1. 8. zjutraj, takoj po našem nastopu, dobil prvorojenca Taja, tako da se pogovori pred in po nastopu z bendom vrtijo okoli malčkov … Fantje me še vedno hecajo, da naj še enkrat preveriva, ali slučajno ne bova dobila dvojčkov glede na velikost trebuščka …’’ (smeh)

Natalijo poroda ni strah, saj bo zanjo poskrbela odlična ekipa UKC Maribor, ki ji pevka in njen soprog popolnoma zaupata. ‘’V mariborski porodnišnici so nama zaupali, da bo konec leta pri njih pravi ‘baby boom’ - torej bo še pestro. Sva pa v torek začela obiskovati tudi šolo za starše, tako da priprave na prihod najinega sina potekajo čisto normalno.’’