Natalija Verboten: Provokativna, a iskrena!

Natalija Verboten: Provokativna, a iskrena! (foto: Tomo Jeseničnik) Tomo Jeseničnik
Vir: Nova
17. 7. 2018

Pevka Natalija Verboten je po dolgem premoru v zadnjih mesecih spet aktivna, kar nam je zelo všeč, saj smo jo med porodniškima dopustoma kar precej pogrešali. Tokrat je presenetila drugače in dvignila nekaj prahu s tem, ko se je poročila kar z žensko!

Glasbenica se je po petih letih vrnila na glasbene odre. "Čeprav je pet let dolga doba, je bilo zasebno ob dveh sinovih izredno aktivno. Tudi na družabno sceno nisem pretirano zahajala, pevsko kondicijo sem vzdrževala z nastopi v manjšem obsegu, nekem pametnem odmerku, da družinsko življenje ni trpelo, dokler nisem zaslutila, da je čas za kreativnost." In res. Natalija je kreativna v pravem pomenu besede!

Natalija je pred kratkim presenetila s svežo, poletno skladbo Lepa na pogled, prekaljenih glasbenih mačkov – Martina Štibernika ter Pera Lovšina, ki se je podpisal pod besedilo. "Znova sem imela čudovito ekipo, s katero smo posneli videospot, ki je nastal pod budnim očesom režiserja Nika Kara. Za dih jemajoče cvetlične aranžmaje je poskrbel mariborski mojster rož in dekoracije Iztok Harb," je povedala Natalija. "Videospot smo posneli v okolici Zgornje Kungote, kjer je ob prelepi pokrajini lokalna posebnost cesta v obliki srca. To je prvi videospot v 24 letih mojega prepevanja, ki sem ga posnela v domačem kraju, ki je prelep."

Natalija Verboten: Provokativna, a iskrena! poročena z žensko?!?

Poroka z žensko!

Natalija se s filmskim sopotnikom, modnim fotografom Tiborjem Golobom, v zgodbi odpelje na poroko, ki se je odvijala na Urbanu nad Kamnico, kjer jo pričaka srčna izbranka. "Vlogo neveste je v svoji lastni poročni kreaciji odigrala modna kreatorka Jerneja P. Zhembrovsky."

In z Jernejo se je Natalija poročila. "Avtorja pesmi Martin Štibernik in Pero Lovšin sta v videospotu videla pridih poroke, nisem želela klasične, saj sem se pred leti v videospotu že poročila in bi vsi rekli, da se ponavljam. Ko je padla ideja, da se na koncu poročim z žensko, sem bila takoj za, saj že od nekdaj podpiram ljubezen, ne glede na spolno usmerjenost, veroizpoved, barvo kože, raso ..." je še dodala Natalija.

Besedilo: MIMA // Foto: Tomo Jeseničnik, osebni arhiv