Natalija Verboten s frizuro, ki ji njen mož reče "na petardo", poglejte si, kako prisrčna je

Natalija Verboten s frizuro, ki ji njen mož reče "na petardo", poglejte si, kako prisrčna je (foto: Natalija Jelušič Babič) Natalija Jelušič Babič
1. 12. 2020

Naša priljubljena pevka je ena tistih naravnih lepotic, ki ji leta na vso moč prizanašajo.

Zdaj, ko ne nastopa na odrih, si vzame čas za svojo družino, s katero na vso moč uživa, kar rada pokaže tudi na družbenih omrežjih. Pri tem se ne obremenjuje s svojim videzom, ki pa je sijajen - tako z make-upom kot brez njega.

Preberite si še: Mladostna Natalija Verboten pohvalila svojega moža in pokazala, kako zna razvajati

Tokrat je pokazala, kako je preživela sproščen vikend v družbi najdražjih. Njen obraz je gladek in napet, oči pa navihane in vesele. A pokritizirala je svojo frizuro in razkrila, kaj si njen soprog misli o taki pričeski: "Nedeljska frizura (mož pravi, da je moja ‘na petardo’) in nedeljska sladica tokrat: Pita s kremo iz vanilijevega pudinga in gozdnimi sadeži. Spekla sem jo prvič, a zagotovo ne zadnjič."

No, njen soprog Bojan jo je zagotovo malce pohecal, saj je kljub skuštranemu in nadvse simpatičnemu čopu Natalija naravnost čudovita in ženska, ki uživa v pripravi sladic. Njena pita je videti odlično, prav nobenega dvoma ni, da je bila tudi nadvse okusna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)