Natalija Verboten s prosojno belo obleko navdušila oboževalce, samo poglejte si, kako je postavna

Natalija Verboten s prosojno belo obleko navdušila oboževalce, samo poglejte si, kako je postavna (foto: Natalija Jelušič Babič) Natalija Jelušič Babič
4. 3. 2021

Priljubljena pevka velja za damo s stilom, kar tisti, ki jo imajo radi, dobro vedo.

Tudi v koronačasih Natalija ne počiva, saj je pred kratkim posnela nov videospot za svojo pesem z lepim in preprostim naslovom Ljubim. Svojim sledilcem na družbenem omrežju pa je pokazala, za kakšne obleke se je odločila za potrebe snemanja spota.

Izbrala je dve, belo in rdečo. Bela obleka je nekolikanj prosojna in lepo poudari Natalijino postavo, rdeča pa ima zanimiv kroj in odkrita ramena. Na Instagramu je oboževalce spraševala, katera obleka jim je bolj všeč.

In njihovi odgovori? Nekateri so za belo, drugi za rdečo, ampak vsi se družno strinjajo, da je Natalija v obeh videti čudovito. Bela obleka se sicer odlično poda k njenim dolgim, rjavim lasem, a rdeča barva ji prav tako pristoji in v njej deluje še bolj mladostno. Naša pevka je s tem še enkrat dokazala, da je prava mojstrica, ko gre za izbor stajlingov, saj ji je vse, kar izbere, pisano na kožo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)