Natalija Verboten se je s čudovito sliko spomnila prav posebnega dne, prizora res ne gre zamuditi

Natalija Verboten se je s čudovito sliko spomnila prav posebnega dne, prizora res ne gre zamuditi (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
11. 3. 2021

Naša priljubljena pevka naravnost žari, lepa fotografija pa je navdušila mnoge.

Gre za prizor, ki se je Nataliji za vedno usedel v srce: pred kratkim je njen sin Oskar praznoval svoj šesti rojstni dan, pevka pa se je spomnila časov, ko je mali korenjak privekal na svet. Sledilce na družbenem omrežju je razveselila s sliko, na kateri k sebi stiska svojega sinčka.

"Pred točno 6 leti sem drugič postala mama. Vse najboljše, dragi naš Oskar!," je zapisala Natalija. S komentarjem se je oglasila tudi Saška Lendero, ki je v imenu njene družinice prenesla lepe želje Natalijinemu Oskarju. Opazili pa smo tudi, da je Natalija še danes taka, kot je bila pred šestimi leti - mladostna in polna energije, kar se odraža na njenem obrazu.

Sicer pa Natalija ne skriva svoje družinske sreče, ki si jo je zgradila s soprogom Dejanom Bojičem. Pred kratkim je v intervjuju za revijo Vklop Stop razkrila svoje spoznanje: "Z leti sem ugotovila, da je tudi humor v zvezi zelo pomemben, da se še vedno znava skupaj smejati, se zabavati." In to je zagotovo tisto, kar okrepi vsako zvezo, tudi njeno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)