Natalija Verboten še kako uživa ob domačem bazenu; pije se vino, ne manjkajo niti čevapčiči

2. 8. 2019
Deli
Natalija Verboten še kako uživa ob domačem bazenu; pije se vino, ne manjkajo niti čevapčiči (foto: Foto Tatjana Maribor)
Foto Tatjana Maribor

Natalija Verboten ni vpeta le v glasbeni svet, ampak je še kako marljiva in delovna v družinskem podjetju, ki ga vodita skupaj z možem Dejanom Bojičem. In ker imajo veliko dela so se ob gradnji družinske hiše na Štajerskem odločili, da si zgradijo tudi bazen, da se tako naužijejo kopanja, ki je v teh poletnih mesecih še kako dobrodošlo.

V bazenu sta vseh dogodivščin sicer najbolj vesela Natalijina sinova Oskar in Max, ki še kako uživata, saj lahko večinoma počitnic čofotata kar v domačem okolju. Kot smo izvedeli sta oba prava mala vrageca, ki ta letni čas dobro izkoristita.

No, seveda pa so prijetne temperature kot nalašč primerne tudi za druženje ob bazenu, tako da so si uredili tudi zunanjo kuhinjo na terasi, kjer Natalijin srčni izbranec ponavadi pripravlja specialitete z žara, Natalija pa poskrbi za vse ostalo.

In nič drugače ni bilo pred kratkim, ko je Natalija Verboten v domačem okolju gostila priljubljeno hrvaško skupino Best, s katero je posnela novo skladbo Čaša vina. Vsi skupaj so se zabavali (ob hrani in jedači) kot že dolgo ne, nekaj nepozabnih trenutkov pa so v fotografski objektiv ujele tudi kamere ...