Natalija Verboten se ne more odločiti, katera pričeska ji bolj pristoji: Spuščeni ali speti lasje?

Natalija Verboten se ne more odločiti, katera pričeska ji bolj pristoji: Spuščeni ali speti lasje? (foto: Natalija Jelušič Babič) Natalija Jelušič Babič
19. 2. 2021

V obeh primerih je simpatična in prisrčna, se vam ne zdi?

Natalija Verboten je, odkar pomnimo, imela daljše lase. Za tako pričesko se je lahko brez težav odločila, saj so njeni lasje gosti in poleg tega izjemno lepo negovani. A zdaj je s svojimi sledilci delila dilemo, ki jo daje: ji bolj pristojijo razpuščeni ali speti lasje? Nam se zdi v obeh primerih izjemno čedna.

"Dragi moji, na kakšen način so vam bolj všeč moji lasje - spuščeni ali speti? Kmalu imam fotografiranje, pa se ne morem odločiti," je zapisala ob fotografiji. Sledilci so se množično odzvali in velika večina je zapisala, da jim je bolj všeč, če ima spuščene lase.

Sicer Natalija ni ženska, ki bi pogosto menjavala pričeske in sloge, ampak ima že ves čas kariere eno svojo "rdečo nit", zaradi katere je tako edinstvena. Pred kratkim pa je le presenetila in si nadela lasuljo, zaradi katere se je zdelo, da se je postrigla (tukaj si lahko ogledate fotografijo), a se je kaj kmalu izkazalo, da je šlo za stilski eksperiment. Tudi to si je dobro tu pa tam privoščiti, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)