Natalija Verboten: Se seli v Rusijo?

Natalija Verboten (foto: MMA) MMA
Vir: Nova
21. 5. 2014

Center Maribora je v zgodnjih jutranjih urah še precej prazen, zato ni težko ujeti kakšnega znanega mimoidočega. Tako smo tudi mi ujeli pevko Natalijo Verboten, ki že nekaj tednov vedno ob isti uri pešači po trgu Leona Štuklja proti stavbi, kjer imajo poslovne prostore različna podjetja. Med njimi tudi znan slovenski odvetnik, jezikovni center Berlitz in drugi.

Seveda smo se takoj vprašali, ali pevka znova koga toži ali se morda uči ruskega jezika. Na svojem Facebook profilu je namreč že pred časom zapisala, da se namerava preseliti in začeti kariero v Rusiji.

"Ne, v tem primeru me odvetniki ne zanimajo. Res pa je, da že nekaj časa obiskujem jezikovni tečaj tujega jezika v Berlitzu, ki je največja jezikovna šola na svetu. Ponujajo pa tudi komunikacijske treninge in medkulturne treninge. In tako zaradi poslovanja podjetja Bumerang (ozvočenje in organizacija prireditev), ki ga imava z možem, in zaradi vse več dela čez mejo in nastopov v tujini poleg intenzivnega tečaja nemščine zagotovo pride tudi takšen trening še kako prav."  

MIMA

Priporočamo