Natalija Verboten spregovorila o prvem škandalu

Natalija Verboten (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Nova
25. 2. 2014

Natalija Verboten letos praznuje svojo 20-letnico delovanja na glasbenem področju. Leta, polna vzponov in padcev, so tudi pevko zaznamovala z lepimi kot tudi škandaloznimi trenutki. Eden od nepozabnih je bila prav naslovnica revije Nova, ki ji je takrat spremenila življenje.

Leta 2006 je Natalija doživela velik šok, ko se je zagledala na naslovnici revije Nova. Takratna škandalozna naslovnica je podirala rekorde v branosti in Natalijo so spremljali radovedni pogledi z vseh strani.

"To je bila zame prva izkušnja z rumenimi mediji, ki so se pred tem v Sloveniji šele pojavili, in ker sem bila v tistem času najbolj priljubljena izvajalka, mi je zdaj tudi jasno, da so se 'spravili' name. Priznam, da je bil to zame velik šok. Bila sem precej mlada in v Sloveniji s škandalom takšne vrste do takrat še nihče ni imel nobenih izkušenj.

Ko je naslovnica s 'povešenimi prsmi' izšla, sem bila v tujini na morju, kjer se mi je od telefonskih klicev, ki niso pojenjali, skoraj 'vžgal' telefon. Ko sem se čez nekaj dni vrnila v Slovenijo, sem videla, da je ta 'požar' zajel celo državo," se danes spominja Natalija, ki priznava, da je moralo preteči kar nekaj mesecev, da je znova lahko zaživela umirjeno življenje.

O tem, kako so se na njen račun privoščljivo naslajali nekateri glasbeni kolegi in kakšna je bila reakcija občinstva, ko je po izidu zloglasne naslovnice prvič stopila na oder, preberite v aktualni številki revije Nova.

Priporočamo