Natalija Verboten takole uživa v objemu svojega Dejana, spomnila se je na posebno obletnico

Natalija Verboten takole uživa v objemu svojega Dejana, spomnila se je na posebno obletnico (foto: Foto Tatjana Maribor) Foto Tatjana Maribor
31. 5. 2021

Gre za enega najbolj trdnih parov naše estrade, zakonca pa sta drug drugemu nadvse privržena.

Natalija Verboten in Dejan Bojič sta par že 15 let - prav toliko časa je minilo od dne, ko jo je Dejan povabil na zmenek. Zdi se, da sta sedaj še bolj zaljubljena, kot sta bila na začetku in da je njuna ljubezen tista sila, ki ju žene naprej. Imata dva sinova in kot družinica so izjemno povezani.

Ob obletnici njunega prvega zmenka je Natalija oboževalce razveselila z lepo fotografijo, na kateri kar žari od sreče v moževem objemu. Sledilci so jima iskreno čestitali ob lepem jubileju in jima zaželeli še veliko srečnih let. Naša pevka nikoli ni skrivala, da je prav soprog Dejan njen pristan in življenjska opora. Skupaj sta šla čez marsikatero oviro in življenjske izzive, ker pa imata izjemno ljubeč odnos, sta iz vsake bitke izšla še močnejša.

Natalija je že pred časom v enem od intervjujev poudarila, kako pomemben je humor v vsaki zvezi. "Dejan ima prirojen smisel za humor in me včasih, ko se jezim, s pripombo v svojem stilu čisto razoroži in se niti ne morem več delati, da sem jezna, ker me spravi v smeh. Seveda ne gre brez velike mere potrpežljivosti, razumevanja, sprejemanja kompromisov, spoštovanja na obeh straneh. Srečno razmerje ne pade z neba, tudi zanj je potrebno vsak dan sproti delati, se zanj truditi," je rekla za portal Njena.si.

Ja, ljudem, ki so v dolgoletnih uspešnih zvezah, res gre verjeti na besedo, kajne? Ob tem jubileju se čestitkam pridružujemo tudi v našem uredništvu in jima želimo veliko uspehov še naprej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)