Natalija Verboten v domačem bazenu pokazala bujne obline

26. 7. 2019
Deli
Natalija Verboten v domačem bazenu pokazala bujne obline (foto: Osebni album)
Osebni album

Prikupna in zapeljiva glasbenica Natalija Verboten ima čez poletje veliko dela, tako z nastopi, kjer jo spremlja skupina Plamen kot tudi v podjetju Bumerang, ki ga ima z možem Dejanom, ukvarjajo se namreč s celotno tehnično in dekorativno opremo prireditev.

"Tako si za morje lahko večinoma vzamemo en teden (morda nam bo letos zneslo dvakrat po en teden), ostalo pa so izleti po Sloveniji med tednom, imamo prelepo domovino, ki si jo želiva razkazati sinovoma," je v uvodu dejala Natalija Verboten, ki nam je v nadaljevanju zaupala, kje najraje dopustujejo in kako znajo uživatu v domačem okolju.

"Na morje že leta hodimo na otok Pag, v butični družinski hotel, ki je na celini. Imajo devet sob in svoje oljke, pršut, vino in sir, vrhunsko kulinariko. Na morje gremo sami in si vzamemo čas samo za nas, skupaj smo od jutra do večera, da se naužijemo drug drugega. Del dneva počivamo, del dneva pa smo aktivni tako v vodi kot izven nje. Radi imamo družabne igre, beremo, rešujemo križanke in še bi lahko naštevala," pripoveduje Natalija.

"Ker imamo poleti veliko dela, smo si doma zgradili bazen, da se naužijemo kopanja in seveda vragolij s sinovoma. Imamo tudi zunanjo kuhinjo na terasi, ker mož pripravlja specialitete z žara za nas in prijatelje. Sama poskrbim za solate in sladice," je dodala glasbenica, ki tako skupaj z družino združi prijetno s koristnim.

Sicer pa priljubljena glasbenica te dni predstavlja povsem novo skladbo Čaša vina, ki jo je za čas dopustov in poletne vročice posnela s priljubljeno hrvaško skupino Best. "Posebna je tudi zato, ker so jo Splitčani v celoti odpeli v slovenščini," je zaključila pevka.