Natalija Verboten v novi oddaji z narodno-zabavno glasbo?

Vir: Nova
17. 6. 2013

Po zdrahah in nesoglasjih, ki so televizijski voditeljici Jasni Kuljaj zakuhale odhod z nacionalne televizije, so se zdaj oglasili drugi viri, ki zagotavljajo, da bomo na malih zaslonih kmalu lahko spremljali Natalijo Verboten.

Čeprav Natalija za zdaj še ne ve, kako stvari stojijo, je potrdila, da se kujejo načrti tudi v tej smeri. "Res je, da me je januarja RTV Slovenija povabil na razpis za novo oddajo z narodno-zabavno glasbo, katere idejo sem v imenu mojega in moževega podjetja Bumerang tudi pripravila in oddala. In to je to. Kar deset let dela na TV Slovenija mi je dalo ogromno izkušenj tako pred in za kamero, tudi ideja za koncept oddaje Pri Jožovcu z Natalijo, ki je bila pri gledalcih izredno priljubljena in tudi zelo gledana, je bila moja.

Doma imam pripravljenih kar nekaj sinopsisov, scenarijev za različne oddaje, tudi zabavnoglasbeno, družinsko, šov oddajo in še in še ... Oddaje so naravnane zelo komercialno, gledljivo in vem, da bodo zelo uspešne, saj so mešanica vseh najboljših oddaj zadnjih 20 let, z novostmi in pridihom sodobnosti. Ko bo pravi čas in pravi partner na drugi strani, verjamem, da se spet vidimo pred ali za kamerami, ne nazadnje je vodenje še vedno moja velika ljubezen," je eksluzivno za revijo Novo povedala Natalija.

Več o bitki za narodno-zabavno oddajo na nacionalki, ki se je začela že pozimi, in v katero sta vpletena tudi Blaž Švab in Jože Potrebuješ, izveste v novi številki revije Nova.