Natalija Verboten v opravi, kakršne nismo vajeni: Poglejte si, kako ozek je njen pas in kako lepa je

Natalija Verboten v opravi, kakršne nismo vajeni: Poglejte si, kako ozek je njen pas in kako lepa je (foto: Foto Tatjana Maribor) Foto Tatjana Maribor
30. 7. 2020

Nič čudnega ni, da so se njeni oboževalci odzvali z navdušenjem.

Natalija Verboten je še vedno videti nadvse mladostno, čeprav ima veliko družinskih in poslovnih obveznosti. A to ji ne preprečuje, da ne bi kar najboljše poskrbela zase - na navdušenje njenih oboževalcev.

Tokrat se je odločila za stajling, ki ga pri njej nismo ravno pogosto vajeni, saj je izbrala obleko z nadvse drznim vzorcem, ki res ne pristoji vsaki dami, a na njej je videti naravnost fantastično! Gre za obleko s tigrastim vzorcem, ki je brez naramnic, tako da do izraza prideta njeno bujno oprsje in ozek pas.

Odločila se je tudi za nekolikanj nevsakdanje, a modno pokrivalo - gre za turban, ki ima podoben vzorec kot obleka, izbrala pa je tudi nekaj velikih zapestnic, ki lepo poudarijo njene roke.

Nič čudnega, da je požela toliko navdušenja, saj ji kombinacija izjemno lepo pristoji in je pravi modni navdih. Očitno je tudi letos ta "divji" vzorec pravi hit, saj so Natalijine oboževalke pevki namenile številne pohvale. Ja, ta dama dobro ve, v čem "zažge". Tudi to je skrivnost njene dolgoletne in uspešne kariere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤎 Foto: @tiborgolob Styling, oblačila in dodatki: @thelie_by_jpz Frizura: @kikihair_slo Make up: @_diamondee_

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten) on