Natalija Verboten: V spremstvu drugega

Vir: Lea
6. 7. 2011

Poroko Rebeke Dremelj lahko brez dvoma označimo za poroko leta! Že pred poroko je poudarjala, da si želi pravljico … In pravljica se je 25. junija na dan državnosti na romantičnem Gradu Otočec tudi zgodila. Na nepozabnem dogodku je bilo okoli sto svatov, med njimi številni znani obrazi. Med tistimi, ki jih ima Rebeka rada in jih je na svoj dan želela imeti ob sebi, je bila tudi pevka Natalija Verboten.

Na presenečenje številnih ne sama, ampak v spremstvu skrivnostnega, ves čas široko nasmejanega in dobrovoljnega gospoda. Ob tem so se pojavila ugibanja, kako to, da Natalije na poroko ni pospremil njen srčni izbranec in očka njunega sinčka Maxa Dejan. Natalija je bodoči nevesti in ženinu ter preostalim prijateljem razložila, da je prišla v spremstvu drugega, ker ima mož neodložljive obveznosti.

In če se vrnemo k skrivnostnemu gospodu … Spominjal je na nekoga, ki smo ga že nekajkrat videli, na koncu pa se je izkazalo, da gre za znanega štajerskega cvetličarja in dobrega Natalijinega prijatelja, ki mu je bilo v čast biti nadomestni spremljevalec pevke.

Videti je bolje kot kdajkoli

Da ne bo pomote. Lepotica številka ena je bila ta dan seveda Rebeka Dremelj, saj se je vse vrtelo okoli nje. Oko pa kljub temu ni moglo prezreti brhke Natalije Verboten, ki je po porodu videti bolje kot kdaj prej. Na poroki skoraj ni bilo svata, ki se ne bi strinjal s trditvijo, da je materinstvo Natalijo še kako polepšalo. “V atriju na obredu je bila malce zadržana, nato pa je ob koncu obreda Rebeki skupaj s preostalimi svati zapela, ob šampanjčku na zadnji terasi na Gradu Otočec pa se je popolnoma sprostila. Vsekakor je ena najbolj seksi mamic, kar sem jih videl do zdaj,” nam je zaupal eden od svatov.

V šotoru ni manjkalo plesa

Ko je bil na vrsti poročni ples mladoporočencev, nato pa še vsem dobro znan hit Macarena, so se jima prav vsi pridružili na plesišču. Izjema ni bila niti gospa ‘prepovedana’, ki ni skrivala navdušenja nad zabavo in se je kasneje še nekajkrat dodobra zavrtela, med drugim seveda tudi z novopečenim Rebekinim možem Sandijem.

Priporočamo