Natalija Verboten: “Videla sva že njegova zaobljena lička.”

17. 10. 2010 | Vir: Story
Deli
V štajerski prestolnici bo do konca leta pravi ‘baby boom’.

Bodoča mamica Natalija Verboten je tik pred odhodom v porodnišnico. Seveda ima do takrat še nekaj obveznosti, a doma je že vse pripravljeno za prihod prvorojenca, ki ga njegova družinica že nestrpno pričakuje.

Natalija je zdaj tik pred porodom in potek je že skoraj v celoti načrtovan. “Z Dejanom sva opravila šolo za bodoče starše, ki nama je bila zelo všeč, saj sva izvedela veliko stvari, ker do zdaj izkušenj na tem področju pač še nimava.” V štajerski prestolnici bo do konca leta pravi ‘baby boom’. “Šolo za starše nas je samo v septembru obiskovalo 80 parov. Vsak mesec imajo posamezno skupino in menda tako velike skupine, kot je bila zdaj, še niso imeli. Dejan je dobil tudi potrdilo, tako da bo lahko zraven pri porodu. Čaka naju samo še sestanek o epiduralni anesteziji.”

Natalijin malček je bil v 32. tednu že pravi korenjak. “Pred 14 dnevi je bil težak okoli 1.900 gramov. Videla sva njegova že lepo zaobljena lička, z ginekologinjo smo ga pri pregledu z ultrazvokom posneli tudi na DVD, tako da bo sam sebe lahko videl, kaj je delal v trebuščku. Ko pa je ginekologinja želela narediti še barvno 4D-fotografijo obraza, pa se s tem ni strinjal, ker je imel preveč dela s sesanjem palca, zehanjem, kazanjem jezika in okušanjem plodovnice.” (smeh)