Natalija Verboten že dolgo ni bila tako sproščena, poglejte si, v čigavi družbi se je tako zabavala

Natalija Verboten že dolgo ni bila tako sproščena, poglejte si, v čigavi družbi se je tako zabavala (foto: Foto Tatjana Maribor) Foto Tatjana Maribor
7. 4. 2021

Vajeni smo, da je vedno nasmejana, a tako prešerno razpoložena že dolgo ni bila videti.

Naša priljubljena in postavna pevka Natalija Verboten nikoli ni skrivala, koliko ji pomenijo živali - pri njih doma so veliki ljubljenc kužkov, zato imajo tudi sami štirinožnega prijatelja. Gre za prikupnega psička Dona, ki ga razvajajo prav vsi člani družine.

Natalija je pred kratkim objavila fotografijo, na kateri je v Donovi družbi. Nagajivo drži njegova dolga ušesa, pri tem pa je nasmejana in vesela. "Naš Don ali Velikonočni zajček? Malo za šalo, malo za hec, najin pozdrav za nasmejan večer." S temi besedami je Natalija komentirala prisrčen prizor z njenega domačega kavča. Psiček je videti nadvse zadovoljen s pozornostjo, ki jo je nedvomno nenehno deležen.

Ne moremo mimo dejstva, da je Natalija tudi brez make-upa in v športnih oblačilih videti odlično in zelo mladostno. K temu zagotovo vpliva gibanje, za katerega vsak dan poskrbi - če ne drugače, pa s sprehodi v družbi pasjega prijatelja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Priporočamo