Natalijo Verboten je dejanje njenega sina čisto raznežilo, malček jo je ganil v dno srca

Natalijo Verboten je dejanje njenega sina čisto raznežilo, malček jo je ganil v dno srca (foto: Foto Tatjana Maribor) Foto Tatjana Maribor
17. 9. 2020

Priljubljena pevka je nadvse ponosna na svojo družino, kar pogosto pokaže.

Tokrat jo je povsem raznežil mlajši sin Oskar, ki je mamico ganil na prav poseben način. "Malo prej najin 5-letni Oskar pride do mene, mi izroči mali šopek travniških cvetlic, pogleda točno v oči in mi reče: ‘Veš, mami, jaz tebe nikoli nimam nič rad, jaz imam tebe vedno zelo zelo rad!’ Pa sem se stopila...," je Natalija napisala ob prisrčni sliki, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu.

Ob teh besedah le redko kdo ostane ravnodušen, še posebej, ker prihajajo iz ust iskrenega otroka, njegovo dejanje pa je več kot zgovorno. Natalija nikoli ni skrivala, od kod črpa moč - daje ji jo njena družina. Poleg sinčka Oskarja ima še starejšega sina Maxa, ki obiskuje 4. razred, in soproga Dejana Bojiča. Vsi štirje so zelo povezani, poletje so preživeli skupaj in se ob tem nadvse zabavali.

Natalijini sledilci so bili navdušeni in hkrati ganjeni, ena od sledilk je sliko komentirala z besedami: "Bi se jaz tudi stopila, ker je en luštkan mucek."