Natalijo Verboten je njen soprog tako ljubeče presenetil za rojstni dan, bila je nadvse srečna

13. 12. 2021
Deli
Natalijo Verboten je njen soprog tako ljubeče presenetil za rojstni dan, bila je nadvse srečna (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Naša priljubljena pevka je spet pokazala, kako je v resnici skromna oseba in da jo razveselijo že majhne pozornosti.

Pred kratkim je Natalija Verboten praznovala rojstni dan, ki ga je preživela v družbi svojega soproga Dejana Bojiča. Ta je izpolnil svojo obljubo in jo je odpeljal na morje. " Je možek rekel, da me bo za rojstni dan odpeljal na morje… in me je. Lep preostanek nedelje vam želiva!," je pevka zapisala ob nadvse romantičnem prizoru, ki je nastal, ko se je ljubeče stisnila k svojemu možu.

Joj, kako prisrčna družinica! Sin in snaha Rosvite Pesek popravila "napako" iz porodnišnice ter pokazala tole

Natalija in Bojan imata dva sinova, na katera sta izjemno ponosna, družbo pa jim dela še psiček, ki ga vsi družinski člani radi razvajajo. Ob vseh službenih in družinskih obveznostih, ki jih imata, si težko vzameta čas samo zase, a občasno jima to uspe. Tako kot jima je tokrat, ko sta se podala na morje in samo uživala drug z drugim. Oba dobro vesta, da se je za lep odnos treba potruditi, zato izjemno cenita trenutke, ki jih lahko preživita sama.

Natalija je spet pokazala, da so leta zanjo samo številka, saj je videti izjemno mladostno in lepo. Zagotovo k temu prispeva tudi ljubezen, ki jo obdaja in s katero jo zasipajo njeni trije fantje. Tudi v našem uredništvu se pridružujemo lepim željam ob njenem rojstnem dnevu in ji želimo veliko lepega še naprej. Vse najboljše, Natalija!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)