Natalijo Verboten sta v objem stisnila ta dva fanta in ji dala do znanja, koliko jima pomeni, prizor je čudovit!

Natalijo Verboten sta v objem stisnila ta dva fanta in ji dala do znanja, koliko jima pomeni, prizor je čudovit! (foto: Osebni album) Osebni album
3. 6. 2021

Naša pevka ne zamudi nobene priložnosti in rada pokaže, kako močno je povezana njena družinica.

Natalija Verboten in njen soprog Dejan Bojič sta ponosna starša dveh nadobudnih fantkov, ki sta jima v ponos. Starejši Max in mlajši Oskar pa brez težav pokažeta, koliko jima pomeni njuna mamica.

Natalija je na svojem družbenem omrežju objavila lep družinski prizor in ob njem razneženo zapisala: "Lupčka sta mi dala," s tem pa je čisto navdušila svoje sledilce, ki jim je slika segla v srce.

Sama je ženska, ki je večkrat poudarila, da materinstvo jemlje zelo odgovorno. V enem od zapisov na družbenem omrežju je tako odkrito priznala, da si ni mislila, da je to poslanstvo na trenutke lahko tako zelo naporno. Odkar je mama, še toliko bolj spoštuje in ceni tako svoja starša kot vse dobre starše, pa tudi partnerje, ki jim z ljubeznijo, prilagajanjem in spoštovanjem uspeva ohranjati srečen zakon in družinsko življenje.

Ja, te stvari res niso samoumevne, kar očitno dobro vesta tudi Natalijina sinova, to pa jasno dajeta do znanja s svojim odnosom do njune mame.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)