Nataša Bešter o kosmatincem prijaznem hotelu

29. 8. 2015

Ni treba poudarjati, da je televizijska voditeljica Nataša Bešter ljubiteljica vseh živali, zlasti štirinožnih kosmatincev, ki ji ne delajo družbe le na snemanju oddaje Štiri tačke, temveč jih s seboj vzame tudi na potovanja.

Morski oddih sta si Nataša in njen mož Dino tokratno poletje privoščila kar nekajkrat na hrvaški in tudi na slovenski obali, čeprav to ni bilo ravno v njunem načrtu. Letošnje poletje je namreč prvo, ki ga preživljata v novi hiši v Škofji Loki, zato sta načrtovala, da bosta vsak prosti dan preživela in uživala skupaj s psičkama na domačem vrtu, kjer v vročih dneh postavijo tudi majhne bazenčke, da lahko v njih čofotata vnučka David in Dan.

"Ampak se je vse obrnilo drugače. (smeh) Najprej naju je v začetku junija hčerka Ana povabila na Pag, da smo bili teden dni skupaj z njo in vnučkoma Davidom in Danom, ker je imel očka Rok še nekaj službenih obveznosti.

Na jadranju z dalmatinskim pevcem

Po družinskem oddihu na Pagu je Natašo in Dina na jadranje povabil priznan terapevt Zdenko Domančić, pri katerem je tudi Natašin mož opravil izobraževanje in certifikat. "In če te povabi Zdenko Domančić, je to res posebna čast, ki sva se je zelo razveselila in pohitela z vsemi obveznostmi doma in v službi, da sva lahko šla konec junija uživat na 35-metrsko jadrnico Romanco, ki jo Zdenko vsako leto najame. Popeljala nas je po dalmatinskih otokih, tako kot že pred dvema letoma. Imeli smo odlično družbo in energijo, med nami je bil tudi znan dalmatinski pevec Đani Stipanićev, zato nam tudi pesmi in smeha ni manjkalo," nam morske dogodivščine zaupa Nataša, ki se je zelo razveselila tudi ponovnega sodelovanja z Grand Hotelom Palace.

"Z njimi smo veliko sodelovali že pred leti, ko smo snemali oddajo Avantura. Naša ekipa je vedno bivala pri njih in vezi, ki so se stkale med nami, so ostale. Zato sem hvaležna Maji Križmančič za zaupanje in priložnost, da sva teden dni v juliju preživela pri njih. To pa je res kraj za popoln odklop in razvajanje. Velika prednost je, da si tam v dobri uri, poleg tega Grand Hotel Palace sprejema tudi lepo vzgojene kužke. In naša Zoya se tam odlično počuti. No, nama pa zelo veliko pomeni tudi hrana, ki je v tem hotelu res dobra. Velika je izbira zelenjave, sadja in morskih dobrot. Marsikdo misli, da je v Portorožu samo tista velika plaža, pa se zelo moti. Grand hotel Palace ima svojo plažico pod borovci, kjer je res lepo in kjer v svoji zasebnosti lahko bereš, srkaš kavico in zaplavaš v čistem morju. Zvečer pa uživaš v poletnem portoroškem vrvežu. Da, odklop v Grand Hotelu Palace naju vedno sproti očara, Zoya pa je tudi navdušena.

Priporočamo