Nataša Bešter prvič omenila ločitev

“Nekateri se šalijo, da se zakonca pogosto ločita, ko je hiša narejena. To zdaj razumem." (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
28. 8. 2014

A brez skrbi, znana televizijca Nataša in Dino Bešter se sicer zavedata, kakšen stres je gradnja nove hiše, vendar zatrjujeta, da ju tovrstne težave le še zbližajo. 

Odkar sta znana zakonca postavila temelje za novo hiško v Škofji Loki, sta minila šele dva meseca, a že urejata notranjost hiše.

A čeprav gradnja napreduje s svetlobno hitrostjo in Bešterjeva večino del le nadzirata, Nataša priznava, da odločitev za novo hišo ni mačji kašelj: "(smeh) Hiša je velik psihični zalogaj in človeka res utrudi, čeprav je veliko veselja in pričakovanja. Nekateri se šalijo, da se zakonca pogosto ločita, ko je hiša narejena. To zdaj razumem, saj so pritiski, odločitve in izbira res ogromni. Ampak naju bo hiša samo še bolj povezala, saj v najbolj stresnih trenutkih še bolj stopiva skupaj. In res imam srečo, da lahko izkoristim Dinovo znanje Domančićevih terapij. Vedno, ko jo potrebujem, jo tudi dobim."

Več o Bešterjevem novem domu in fotografije hiše pa vas čakajo v novi številki revije Story. 

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story36/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 36/2014

Story 36/2014, od 28. 08. 2014