Nataša Dobelšek ne bo mogla dojiti

Vir: Lea
22. 5. 2013

Lepotica in poslovna ženska Nataša Dobelšek se je po uspešni rekonstrukciji dojk umaknila iz javnega življenja in se posvetila svojemu delu.

Izkušnje, ki jih je med zdravljenjem doživela, vedno znova rada deli z drugimi ženskami, saj si želi, da bi se te bolj zavedale, kako pomembna je skrb za svoje zdravje.

Ker je Nataša, tako kot Angelina Jolie, prestala odstranitev obeh dojk, nam je zaupala, kako je ona doživljala težko obdobje in kaj meni o igralkini potezi.

"Bila sem presenečena, ko sem prebrala novico, da sva pristali v 'istem klubu'. Seveda njeno potezo podpiram in lahko povem iz prve roke, da se je za to možnost odločila po zelo temeljitem razmisleku in da takšne operacije niso nikoli del kapric in nesmislov. Vem, koliko poguma sem potrebovala sama, za Angelino pa tako vemo, da je ženska velikih dejanj," je povedala Nataša in dodala, da se je sama pred posegom pogovorila z nešteto ženskami, ki so že obolele in prestale mukotrpna zdravljenja ter se odločile tudi za poznejšo rekonstrukcijo. "Bolečine po posegu so precejšnje, ampak minejo."

Jeseni bo že štiri leta, odkar Nataša s partnerjem Matjažem bije skupno življenjsko bitko. "Tudi otroka imava v načrtu, ampak jaz kar odlašam z zanositvijo, saj sem oseba, ki se vsaki stvari posveti stoodstotno. Zavedam se, da dojiti ne bom mogla, ampak v teh časih to ni več problem."

Več v intervjuju v reviji Lea, za katero je spregovorila tudi, kako se je pri 22 letih soočala z izgubo matere.