Nataša Dobelšek: Odstranili so ji dojke!

Vir: Nova
14. 12. 2010

Po odstranitvi in rekonstrukciji obeh dojk zaradi nagnjenja k raku je Nataša od začetka prejšnjega tedna že doma. Osemurna operacija je bila zelo zahtevna in prve tri dni je Nataša samo ležala, obdana s cevkami, potem pa je počasi prišla k sebi, čeprav še zdaj le s težavo komunicira.

»Brez najbližjih tega ne bi zmogla,« pravi Nataša, ki ji še posebej fant Matjaž ves čas stoji ob strani. Operacija je bila uspešna, kmalu pa bodo znani rezultati, saj so tkivo, ki so ga odstranili, dali še na analizo, tako da čaka potrditev, da res ni bilo že  predrakavega stanja.

»Bolelo me je celotno telo, zdaj pa je vsaj malo bolje, lahko smo veseli, da imamo v Sloveniji še vedno tako kakovostno zdravstvo, sestre so izjemno prijazne, zdravniki pa vrhunski specialisti,« pravi lepotica. »Morda je to čas, ko moram ustaviti konje in se posvetiti sebi,« pravi. Zdaj mora nositi nedrček in steznik, da ne bi prišlo do oteklin, dokončno pa bo okrevala šele po pol leta. Do takrat bo predvsem doma, tako da jo bomo na prireditvah še dolgo pogrešali.