Nataša Dobelšek: Še en udarec za lepotico!

Vir: Story
27. 8. 2010

Po smrti mame in zaročenca ter odločitvi za odstranitev in rekonstrukcijo dojk ima Nataša Dobelšek spet razlog za žalost, saj je na Facebooku sporočila, da jo je razočaral njen fant.

Gede na to, da smo pisali, da je lepotica po vseh težavah, ki jih je imela v življenju, vsaj v ljubezni, našla srečo, nas je seveda zanimalo, kako se je lahko v tako kratkem času situacija obrnila na glavo.

“Svojega partnerja mora ženska hvaliti, tudi če ni vse popolno, in mu stati ob strani. Seveda bi pričakovali tudi nasprotno. A 11 mesecev psihičnega in verbalnega maltretiranja in nenehnega oproščanja je bilo zelo napornih, in to kljub ljubezni, ki je bila vsaj z moje strani neizmerna in brezpogojna. Kaj vse sva dala skozi … pa sem mu stala stoično ob strani ... Nekdanja žena ga je kazensko ovajala, zaradi nje je bil v priporu, na koncu pa mi ravno v zvezi z njo vrže polena pod noge. Zaradi ženske, zaradi katere se mu vsi smejijo, ker ga je v zakonu konstantno varala! Verjela sem mu, da krivda ni bila na njegovi strani, a danes vidim, da ni tako nedolžen in da je očitno tudi kriv marsičesa,” nam je zaupala Nataša.

Nova Story že v prodaji

Story