Nataša Gavranič: “Sin mi je spremenil življenje”

Nataša Gavranič: “Sin mi je spremenil življenje” (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
13. 4. 2017

Televizijska voditeljica Nataša Gavranič je 11. januarja prvič postala mamica. S partnerjem Blažem Jarcem, glavnim urednikom informativnega programa Planet TV, sta na svet pozdravila fantka Gala. Dojenček je v njun dom prinesel ogromno veselja ter čisto novih spoznanj, o katerih je z nami spregovorila lepa voditeljica.

Nataša sicer o materinstvu ni preveč zgovorna in občutke raje zadrži zase, a kljub temu nam je dovolila, da smo jo obiskali v bližini njunega doma blizu Ljubljane. Ujeli smo jo na sončno petkovo popoldne, ko je uživala na sprehodu z vozičkom. Zaupala nam je, kako se počuti po dveh mesecih in pol, odkar ji pripada najlepši naziv, ki ga ženska lahko pridobi – mama.

"Zelo lepo nam je. Nisem vedela, da imam lahko nekoga tako zelo rada. S sinkom sva vsak dan bolj povezana in čudovito je opazovati, kako se Gal vsak dan nauči kaj novega," je povedala Nataša in dodala, da je materinstvo zanjo zanimiva in zelo čustvena izkušnja.

"Od mene zahteva, da svoje potrebe in počutje postavim na drugo mesto. Mislim, da je to še najtežje pri vsem, vsaj za zdaj," je dejala temnolaska.

Deček Gal, ki ima v rojstnem datumu same enke, saj je rojen 11. 1., je po besedah njegove mamice zelo priden dojenček.

"Ponoči spi tudi po sedem, osem ur v kosu, veliko pa spi tudi čez dan. A ima tudi on, tako kot mi vsi, občasno kakšen slab dan," je v smehu povedala voditeljica, ki svoje dneve na porodniškem dopustu najraje preživlja na svežem zraku.

"Odkar je lepše vreme in je zunaj toplo, sva cele dneve naokoli. Veliko se sprehajava okoli doma ali greva pa kam v naravo. Skratka, ni nama dolgčas," nam je zaupala Nataša. Dolgi sprehodi pa so seveda pripomogli tudi k tem, da je nekdanja manekenka, ki je vedno slovela po vitki postavi, hitro prišla nazaj v formo.

"Na srečo sem nosečniške kilograme večinoma hitro izgubila brez kakršnegakoli truda že takoj po prihodu iz porodnišnice. Nekaj pa sem jih seveda stopila z dolgimi sprehodi in dojenjem," je še za konec povedala novopečena mamica.

Barbara Majič

Priporočamo