Nataša Gavranić, voditeljica na POP TV, je zelo lepa nosečnica, le poglejte si, kako žari

Nataša Gavranić, voditeljica na POP TV, je zelo lepa nosečnica, le poglejte si, kako žari (foto: arhiv POP TV) arhiv POP TV
21. 10. 2020

Nekatere dame v nosečnosti naravnost zacvetijo, zadovoljstvo se jim pozna na obrazu.

Med takimi srečnicami je zagotovo voditeljica športa na POP TV, ki se veseli svojega dojenčka. Kljub temu, da svojega drugega otroka pričakuje v časih, ki niso nič ka prijazni, zna Nataša Gavranić poiskati tolažbo v ljubezni do svojega zaklada, ki bo na svet pokukal čez tri mesece.

"Ne glede na to, kako slab dan je za menoj, potrebna je zgolj mala brca, pa me objame občutek, da je vse v redu," je zapisala ob nadvse prisrčni sliki, na kateri je nasmejana in nežno boža svoj trebušček. Pred časom se je v pogovoru za Slovenske novice malce pohecala in rekla, da bo to karantenski otrok. S partnerjem Blažem Jarcem že vesta za spol, a ga ne želita razkriti.

S svojo objavo je na lep način opozorila, da je pomiritev mogoče najti na različne načine in da je v življenju slehernega človeka zagotovo nekaj, kar mu pričara nasmeh na obraz. Le pobrskati je treba malce po sebi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No matter how bad my day’s been, it takes one little kick to make everything feel alright ❤️ #loveyoualready #mylittlemiracle #pregnant #6months #babyno2 #familyof4 #pregnancyquotes

A post shared by Nataša Gavranić (@natasa.gavranic) on