Nataša Gorenc iz The Biggest Loser Slovenija pokazala zavidljive trebušne mišice

Nataša Gorenc iz The Biggest Loser Slovenija pokazala zavidljive trebušne mišice (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
28. 3. 2018

Nataša Gorenc, ki v šovu The Biggest Loser Slovenija trenira rdečo skupino, tudi sama v zasebnem življenju ne popušča pri treningih, kar se lepo vidi tudi na njenih izklesanih trebušnih mišicah.

Nataša Gorenc je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija pokazala, da z njo ne gre zobati češenj, njeni treningi pa so bili vse prej kot enostavni. Že lani je imela pod okriljem rdečo skupino, tudi letos pa ni nič drugače in tudi v drugi sezoni šova pri treningih ne popušča.

Jasno pa je, da Nataša tudi sama izjemno disciplinirano trenira, kar se lepo vidi tudi na njenem izklesanem telesu, še posebej pa so izklesane njene trebušne mišice, ki ji jih verjetno zavidajo številne predstavnice nežnejšega spola. "Če si vztrajen, potem bodo tudi rezultati prišli. Rezultate boš čutil v svojem vsakdanjem življenju," je na Facebooku zapisala Nataša in pripela fotografijo skupinske vadbe.

Nataša ne izpušča treningov, kar je lahko jasno vsakomur, ki jo zgolj bežno pogleda, saj je pri njej vsaka mišica do potaknosti natrenirana.