Nataša Gorenc iz The Biggest Loser Slovenija tudi ob nedeljah v telovadnici

Nataša Gorenc iz The Biggest Loser Slovenija tudi ob nedeljah v telovadnici (foto: Planet TV) Planet TV
19. 3. 2018

Nataša Gorenc tudi v novi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija ostaja del trenerskega tima, ki ga sestavlja skupaj s trenerjem Janom Kovačičem. Kljub temu, da je Nataša v odlični formi, tudi ob nedeljah ne izpusti obiska telovadnice.

Nataša Gorenc je tista trenerka, ki so se je tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija v prvi sezoni najbolj bali. Rdeča skupina, ki jo je v lanski sezoni trenirala Nataša, je na treningih prelila na litre in litre znoja, verjetno pa se tudi v novi sezoni tekmovalcem obetajo podobni treningi.

Katero skupino bo v tej sezoni trenirala Nataša lahko le ugibamo. Bodo to rdeči ali modri? Bo Nataša tudi tokrat tako zelo neizporosna in stroga, kot smo jo spoznali v lanski sezoni? Odgovor na to vprašanje bomo dobili že prav kmalu, saj se nova sezona šova The Biggest Loser Slovenija začenja že nocoj, ko bomo lahko spoznali tekmovalce, ki bodo hujšali pod budnim očesom Nataše in Jana.

No, Nataša pa tudi sama veliko časa preživi v telovadnici, kjer skrbi za svojo vitko in čvrsto postavo. Šport obožujejo tudi njeni trije otroci, še posebej sinova, ki tudi ob nedeljah rada "pobegneta" v telovadnico, kjer porabita nekaj odvečne energije. "Ko je preveč energije, direktno v telovadnico," je na Facebooku zapisala ponosna mama Nataša, ki ima te dni polne roke dela s pripravami na novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija.