Nataša Gorenc ima dobre razloge za to, da je v telovadnici stroga!

Nataša Gorenc ima dobre razloge za to, da je v telovadnici stroga! (foto: Nace Tomat) Nace Tomat
20. 10. 2017

Tako pravi osebna trenerka, ki jo spremljamo v oddaji The Biggest Loser.

V intervjuju za aktualno številko revije Liza je dejala, da nekateri ljudje priznajo, da jo med treningi prav sovražijo, saj jih nič ne crklja. Misli, da so tudi trenerji postali preveč mehki, veliko pa jih je zašlo v neko duhovnost.

"Ne, trening je trening in jaz nisem tukaj, da ljudi razvarjam. Za dobre rezultate moraš dobro trenirati." Celoten intervju lahko preberete v novi številki revije Liza.

O tem, da do strank ni preveč usmiljena, je že pred časom povedala tudi v pogovoru za revijo Jana. Takrat je dejala: "Nekoč sem imela stranko, ko je na koncu, ko je že porabila prav vse mogoče izgovore in ko sem ji predlagala plavanje, iz žepa potegnila akvafobijo. Za lenobneže je torej dobro, da se obkrožijo s pozitivnimi in aktivnimi ljudmi, ki jih bodo s svojim načinom življenja spodbujali in motivirali. Če ne drugače, bodo leni ljudje kmalu začeli čutiti posledice svoje neaktivnosti, ki jih bodo dobesedno prisilile k spremembi življenjskega sloga."

Opozorila je, da se z leti izgubljata kostna in mišična masa ter da je nujna vadba z utežmi - ta namreč poskrbi za ohranjanje in pridobivanje mišične mase.

Vabimo vas še, da si na spodnji povezavi preberete kar celoten intervju z Natašo Gorenc: