Nataša Gorenc zaradi šova The Biggest Loser Slovenija od doma hodi že ob petih zjutraj

Nataša Gorenc zaradi šova The Biggest Loser Slovenija od doma hodi že ob petih zjutraj (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
22. 3. 2018

Nataša Gorenc, ki v šovu The Biggest Loser Slovenija skrbi, da tekmovalci vsak dan pridno telovadijo, ima v zadnjem času izjemno zasedene dneve.

Nataša Gorenc tudi v novi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija pripravlja zanimive in predvsem naporne treninge za tekmovalce. V lanski sezoni je pod svoje okrilje vzela rdečo skupino in številni tekmovalci so ob njenih treningih potočili tudi solze, saj so včasih trenirali z zadnjimi atomi močmi.

Nataša je komaj čakala na novo sezono, saj ji je šov pisan na kožo. "Rana ura, zlata ura! Nikakršna utrujenost te ne more ustaviti, če rad opravljaš svoje delo. Ob petih zjutraj na poti na trening z ekipo The Biggest Loser Slovenija. Mamo to," je zapisala na svojem Facebook profilu.

Le kakšne vaje in treninge v tej sezoni pripravlja stroga Nataša? Verjetno podobne kot smo jim bili priča v prvi sezoni priljubljenega šova. Popuščanja verjetno tudi v tej sezoni ne bo, a le s trdnim delom se pride do rezultatov, ki smo jih lahko videli v prvi sezoni, ko je končni zmagovalec Bojan Papež v treh mesecih shujšal skoraj 75 kilogramov.