Nataša in Dino Bešter: Delavci so ju presenetili z darilom

Bešter (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
13. 11. 2014

Nova rezidenca televizijcev Nataše in Dina Bešterja po napornih poletnih mesecih končno dobiva končno podobo. In čeprav je bila za zakonca gradnja novega doma v Škofji Loki velik zalogaj, ju njuni delavci znajo osrečiti z malenkostmi, ki njuno novo hišo spreminjajo v dom.

Natašo je najbolj ganil slonček iz tlakovcev, ki ji ga je podaril direktor podjetja Tlakovci oblak Blaž Oblak

"Že vse življenje zbiram slončke, tako da jih imam več kot sto! Zakaj prav slončke? Ker verjamem, da prinašajo srečo. Moji prijatelji to vedo, zato mi za praznike največkrat prinesejo prav slončka. Tudi z različnih potovanj in dopustov vedno prinesem kakšnega novega. Zadnji slon(ček) pa je nekaj povsem posebnega in sem res vesela, da ga imamo pred našo novo hišo. In to iz tlakovcev.

Slonček

Ko smo se prvič srečali z direktorjem podjetja Blažem Oblakom, smo takoj vedeli, da so njihovi tlakovci in ideje prave za nas! Navdušena sem bila nad pestro izbiro barv in oblik. Še posebej pa sem bila presenečena, ko mi je gospod Blaž podaril slončka pred hišo.

Najprej sem mislila, da se šali, potem pa sem videla, da znajo narediti tudi to. Njegovi fantje so se kar nekaj časa trudili, da so natančno izrezali vsak košček posebej. Še bolj presenečena pa sem bila, ko je Blaž zadnji dan prinesel še lučko, ki so jo namestili na mesto slonovega očesa.

Gre za posebno lučko, ki se čez dan polni s svetlobo, ponoči pa sveti. Slon iz tlakovcev pred našo hišo je prava atrakcija in mimoidočim moram vedno sproti razlagati, kako je nastal. Sicer pa še malo, pa bodo dokončana tudi vsa drobna dela v notranjosti hiše, da bomo končno lahko povabili na obisk tudi prijatelje, ki to že težko čakajo," je zaupala Nataša, ki je konec novembra ne bo čakala le popolno opremljena nova hiška, temveč tudi drugi vnuk ali vnukinja, ki ga pričakuje njena hči Ana Bešter Bertoncelj. 

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 46/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 46/2014

Story Story 46/2014, od 06. 11. 2014