Nataša in Saša po nedavni zmagi uživata poletje, kratko in sladko

Nataša in Saša po nedavni zmagi uživata poletje, kratko in sladko (foto: Osebni album) Osebni album
5. 8. 2019

Glasbenika Nataša in Saša, ki sta združena pod imenom Sinji galeb in ki sta pred kratkim na HITfest v Donji Stubici na Hrvaškem osvojila 1. mesto in s tem glavno nagrado grand prix, v teh vročih dneh vsaj malo uživata na zasluženih, a kratkih počitnicah.

Kratkih pa zato, saj je nastopov in obveznosti kar veliko, poleg tega pa se odpravljata še v Črno Goro, kjer bosta prav tako prepevala. "Letošnje poletje preživljava precej delavno. Nedavno sva bila na festivalu na Hrvaškem (kjer sva zasedla 1. mesto), ko se vrneva iz Črne gore, pa bova sodelovala še na dobrodelnem koncertu. Za kakšen daljši oddih nama bo žal ostalo bolj malo časa, a naju veseli, da se lahko zaradi svojega poslanstva veliko druživa z ljudmi, ki so nama blizu," nam je zaupala Nataša, ki dodaja, da so v teh soparnih dneh najbolje dobrodošle hladne pijače, poleg tega pa še morje.

"Imava manjši apartma v Izoli, tako da sva vesela, da lahko od časa do časa pobegneva na morje, saj naju morski zrak in morje pomirjata, zato sem si jaz že od nekdaj želela živeti ob morju," pripoveduje Nataša, ki je za zaključek še skromno dejala, da so obema všeč prav vse počitnice, ki sta si jih privoščila do sedaj, saj sta vselej videla nekaj novega, spoznala nove ljudi in se naužila lepot novega okolja.

Priporočamo