Nataša iz Sinjega galeba bi smučala, njen Saša pa je malo bolj neroden

Nataša iz Sinjega galeba bi smučala, njen Saša pa je malo bolj neroden (foto: Osebni album) Osebni album
18. 12. 2019

Priljubljeni duo Sinji galeb je predvsem znan po tem, da zna poskrbeti za dih jemajoče zabave, saj sta Saša in Nataša tista dva glasbenika, ki imata v svojem repertuarju več kot tisoč skladb. A ko nista na odru, se dopolnjujeta v zasebnem življenju.

Sploh decembra ju prazniki še bolj zbližajo. "Meseca decembra se vsako leto zelo veselim, ker je mesec okraševanj in praznikov. Doma obvezno postavim smrekico, ki jo bogato okrasim, vsako leto v drugačnih barvah. Letos sem poleg smrekice v hiši okrasila tudi naše dvorišče in prav prijetno je videti, kako se bleščijo modre lučke v temi. Okraševanje mi je prav zabavno in prijetno opravilo. Seveda ne smem pozabiti tudi na Sašo, ki mi vedno pomaga pri vsem tem. Poleg okraševanja je tukaj še adventni  venček, praznični pogrinjki, voščilnice, sprehodi po raznih mestih, ki so v tem mesecu zelo lepo okrašeni in še veliko lepega. Vse je tako popolno, vsi smo srečni, zadovoljni in veseli," nam je v imenu Sinjega galeba zaupala Nataša, ki je še dodala, da ima sicer raje pomlad in poletje kot pa zimo, čeprav, kot priznava, imata zima in sneg svoj čar.

"Včasih sem veliko hodila smučat, toda odkar sva s Sašem par, smučanje ne pride več v poštev, ker Saša žal še na smuči ne stopi, saj mu to nekako ne gre od rok. (smeh) Veselim pa se tudi drugačnih zimskih radosti: naprimer ustvarjanje snežaka, kepanje itd. Je pa res, da je december veliko bolj čaroben in prazničen, če zapade sneg. Včasih smo rekli, da ni božiča , če ni snega. Tako, da mislim, da bi bilo le lepo, če bi imeli v kratkem sneg," je dejala Nataša. Če se ji bo želja uresničila bomo videli kaj kmalu, toda vremenoslovci pravijo, da bo letos božič zelen.