Nataša Jurčec za gole fotografije izvedela od šefinje

Nataša Jurčec (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
24. 9. 2014

Nataša Jurčec, ki je kot zlata točajka zmagala v oddaji Raketa, je Sloveniji pred kratkim razkrila skoraj vse svoje skrite čare.

Če kaj, Nataša ni ena od tistih, ki se sončnim žarkom rade nastavljajo zgoraj brez, nato pa bentijo nad objavo golih fotografij paparacev. Zlate točajke tako fotografije zgoraj brez v reviji Nova niso razjezile, ampak se je celo dobro nasmejala.

"Naj povem, da sem za naslovnico izvedela v službi, ko mi je šefinja na elektronsko pošto poslala povezavo s pripisom zlata joška. (smeh) Iz mojih ust se je razširil kar močan in glasen smeh ... Res sem hvaležna fotografu za slike, saj me je zaradi njih po polletnem mirovanju znova spravil na fitnes," nam je povedala zlata točajka, ki je naravno oprsje sončila v Savudriji. Zaupala nam je, da jo je brat sicer že ob zmagi opozoril na tovrstni pripetljaj.

Nova

"Največja ironija je, da mi je brat ob zmagi v Raketi rekel: 'Tamala, glej, da ne bom poleti v kakšni reviji gledal tvojih jošk.' Res si nisem mislila, da se bo zgodilo točno to, saj sem bila prepričana, da nisem tako zanimiva za naslovnico. Obljubljam pa, da se moje sončenje zgoraj brez ne bo končalo. Le zakaj bi se, zdaj ste že vse videli. Resnično se ne sramujem svojega telesa. Če bi bilo po moje, bi modrčke kar prepovedala. (smeh)"

Morda pa le še nismo videli vsega in Natašo kje ujamemo celo brez hlačk!? Simpatična rjavolaska je bila pozornosti sicer deležna že ob osvojenem nazivu, med drugim je dobila celo ženitno ponudbo, ki pa jo je srečno zaljubljena točajka zavrnila, a verjamemo, da bo tovrstnih ponudb od zdaj še več.

Še dobro, da Natašin dragi menda ni ljubosumen, ob goli naslovnici pa so se le nasmehnili tudi njeni prijatelji in najbližji: "Prijatelji in znanci so kar dobro sprejeli moje slike oziroma smo se kar vsi dodobra nasmejali na račun 'zlatih jošk Slovenije'. In ja, bilo je kar nekaj novih sporočil na moji FB-strani."

Nataša je trenutno resnično vroča roba in verjetno marsikdo komaj čaka, da začne sodelovati z novo Unionovo pivnico, ko se nad njenimi balkončki ne bodo slinili le pred fotografijami, temveč kar v živo.

Napisala: Ana Fetih

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 39/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 39/2014

Story Story 39/2014, od 18. 09. 2014