Nataša Kirn hoče zrušiti Kitajce!

Vir: Story
19. 7. 2013

Nataša Kirn, ki je pred leti zaslovela kot zmagovalka resničnostnega šova Sanjski moški, se je skupaj z Matejo Kefer lotila projekta, ki bo avgusta v Portorož zagotovo pripeljal veliko ljubiteljev lepih deklet v kopalkah. S projektom Parada bikink želi priti v Guinnessovo knjigo rekordov.

Parada bikink je najprej pred leti potekala v Avstraliji, potem se je preselila v ZDA, na Florido, zadnji rekord pa je dosegla Kitajska leta 2012, in sicer je na njej nastopilo kar 1.085 žensk.

Nataša je idejo, da bi ta spektakularni dogodek organizirala tudi v Sloveniji, razvijala dve leti. "Prepričana sem, da smo ženske zelo močne, sploh če stopimo skupaj, zato verjamem v 'zrušitev' Kitajcev," ne dvomi in dodaja, da pa je najbolj pomembno to, da so ženske ponosne na to, kako so videti.

Zabavna prireditev bo 10. avgusta v Portorožu. V dopoldanskih urah bodo organizatorji zbirali brezplačne prijave. Vsaka ženska bo dobila zapestnico s črtno kodo. V popoldanskih urah bo znak za začetek parade, takrat se bo pot po označeni poti začela in vse do cilja, kjer bo gospod iz Guinnessove institucije z budnim očesom spremljal sken črtnih kod oziroma zapestnic.

"Da zrušimo Kitajsko, potrebujemo 1.086 žensk. Starostne omejitve ni. Ženske pa morajo biti v dvodelnih kopalkah (ne tangice) in prehoditi eno miljo (1,65 kilometra). Če presežemo Kitajce, dobimo plaketo in takrat se zapišemo v zgodovino. Po paradi bomo tudi izžrebali številke črtnih kod in podelili bogate nagrade naših pokroviteljev," je še povedala Nataša (nekdanje Playboyevo dekle), ki bo tudi sama paradirala v bikiniju.

Nataša je po naravi borka in v vsem in vseh vidi le lepo. Ta lastnost ji je pomagala tudi preboleti izgubo staršev, o kateri je spregovorila v intervjuju, ki ga lahko preberete v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 30/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 30/2013

Story Story 30/2013, od 17. 07. 2013