Nataša Kirn: O novem fantu

Vir: Story
22. 1. 2010

Včasih človeku ‘zapaše’ sprememba domačega ognjišča, nekako začuti, da mora drugam in da bo tam lažje zadihal, da bodo pljuča polnejša in pogled ostrejši. In gnalo je Natašo Kirn proti slovenski obali.

“Ko sem se o vsem tem pogovorila z bratom in očetom, sta se seveda strinjala, naj sledim svojemu srcu, in tako sem začela najprej iskati stanovanje, pozneje pa spoznavati tudi prijatelje, ki so zdaj del moje družbe. Ko sem najmanj pričakovala, pa sem spoznala tudi Bojana in med nama so začele preskakovati iskrice,” nekoliko sramežljivo pove Nataša, ko govori o začetkih ljubezni.

Njuna vez, ki s je počasi razvijala vse od sredine jeseni, je bila tako močna, da je Bojan kot pravi moški, partner in prijatelj stal Nataši ob strani in celo ob najhujših trenutkih je bilo jasno, da mu za Natašo še zdaleč ni vseeno.

“Priznam in povem, da bi brez opore, ki mi jo daje Bojan, težko preživela izgubo obeh staršev. Lepo je, ko imaš nekoga, na kogar se res lahko zaneseš in ki ti tudi takrat, ko niti ne veš, daje oporo in v njem najdeš zavetje,” je Nataša opisala človeka, ki ji je ukradel srce.

Nova Story že v prodaji

Story