Nataša Markovič odkrito: "Sicer pride tudi do nesoglasij, včasih poči tudi med nama z Eriko Žnidaršič."

Nataša Markovič odkrito: "Sicer pride tudi do nesoglasij, včasih poči tudi med nama z Eriko Žnidaršič." (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
4. 1. 2021

Raziskovalna novinarka Nataša Markovič je del ekipe oddaje Tarča že tri leta. Na žalitve se ne ozira, groženj pa na srečo ne dobiva.

"Vsak teden obravnavamo drugo zgodbo, v katero se je res treba poglobiti. Iščemo vire, zbiramo dokumentacijo in se poskušamo dokopati do vsake malenkosti. Novinarji smo v službi javnosti, ki ima pravico izvedeti podrobnosti o nepravilnostih, korupciji, spornih poslih in še marsičem. Zavedam se, da smo zato vedno na udaru, tako mi kot naše družine, a na srečo sama direktnih groženj še nisem bila deležna. O različnih žalitvah pa niti ne razmišljam. Poudariti moram, da je ekipa, ki pripravlja Tarčo, kot družina. Vsi vemo, zakaj smo tam in kaj je naša naloga. Sicer pride tudi do nesoglasij, včasih poči tudi med nama z Eriko Žnidaršič, a vse hitro rešiva razumno in korektno. Veliko delamo, včasih gredo tudi noči. Vemo, da je treba zgodbe pripeljati do konca, pa čeprav lahko delovnik traja tudi 12, 14 ur."

Vir:  Zvezde-Lady

Morda vas zanima še: Voditeljica POP TV tako globokega dekolteja že dolgo ni pokazala, njeno oprsje jemlje dih