Nataša Pirc Musar je pokazala svoj razkošen vrt, ki je mnogim vzel sapo

9. 5. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Predsednica RS Nataša Pirc Musar ne skriva, da obožuje trenutke, ko se lahko posveča svojemu domačemu vrtu, ki je zares prava paša za oči.

Nataša Pirc Musar ima doma zares pravo razkošje barv, ko pogleda na svoj vrt, ki je že mnogim vzel dih. Nedavno se je pohvalila, da ji že vse lepo cveti in videti je naravnost čudovito. "Današnje delo na vrtu je končano. Vsak dan je lepši zato se veselim trenutkov počitka v objemu barv in miru. Ni jih veliko, a mi napolnijo dušo za delo, ki ga neskončno rada opravljam. Za Slovenijo," je zapisala na svojem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar, PhD (@natasa.pirc.musar)

Vrt je zares čudovit in verjetno jih ni malo, ki si sebe z lahkoto zamišljajo v objemu rož, dreves in v prijetni senci, z dobro knjigo v roki in hladno limonado. Vse se zdi, da je njen vrt že povsem pripravljen za dolge poletne večer, ko bo po napornem dnevu še kako prijetno posedeti zunaj in se malo sprostiti po napornem dnevu.

Vsekakor je Nataša ena velika srečnica, saj bi si takšen vrt želeli imeti mnogi. Pa vi? Vam je všeč?

Preberite še: Neeee, po Saši Lendero se ločuje tudi ta zelo znan igralec, ki ga poznamo vsi!

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu