Nataša Pirc Musar je s to fotografijo pritegnila toliko pozornosti, da bodo mnogi še zelo dolgo govorili o njej

5. 6. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Nataša Pirc Musar, predsednica države, je nedavno na svojem Instagramu delila ganljivo družinsko fotografijo, ki je razkrila tole.

V zapisu na svojem Instagramu je Nataša Pirc pokazala tisto, kar je že dolgo znano, pokazala je svojo strast do živali in poudarila, da so doma veliki pasjeljubci. Nataša se strinja s stališčem, da kdor ima rad ljudi, ima zagotovo tudi rad živali, in to se odraža v njihovem domu, kjer so čivave postale del njihove družine.

Nataša je delila imena treh malih čivav - Šeri, Kara in Suki, ki so bili ob prihodu v njihov dom še majhni, a so zdaj zrasli v prijazne in nagajive sopotnike. Ta družinska fotografija je prikazovala ljubezen, toplino in srečo, ki jo živali prinašajo v njihovo življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar, PhD (@natasa.pirc.musar)

Nataša ni skrivala svojega oboževanja in strasti do živali, saj so čivave postale neločljiv del njihovega doma. Te majhne, a srčne pasme psov, so jim prinesle veliko veselja in radosti v njihov vsakdan. Nataša je s ponosom delila trenutek skupaj s svojimi ljubljenčki, kar je dodatno pokazalo, kako pomembno vlogo imajo živali v njenem življenju.

Ta objava na Instagramu je razkrila nežno in čustveno plat Nataše Pirc Musar, ki ni le predsednica države, temveč tudi strastna pasjeljubka. Njen odnos do živali je vzbudil občudovanje in spoštovanje, saj je pokazala, da živali pomenijo vse za njo in da so del njene družine.

Nataša Pirc Musar je s svojo objavo na družbenih omrežjih dokazala, da se tudi v vodstvenem položaju ne boji pokazati svoje nežne in ljubeče plati ter da živali igrajo pomembno vlogo v njenem življenju. 

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu