Nataša Pirc Musar navdušila s to gesto, pa tudi s trendovskim kosom oblačila, ki ga je nosila (kot nalašč za jesen)

26. 9. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar navdušila s to gesto, pa tudi s trendovskim kosom oblačila, ki ga je nosila (kot nalašč za jesen) (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Naša predsednica je zagotovo dama, ki pokaže, da ima veliko srce.

Predsednica Nataša Pirc Musar ima veliko obveznosti, a zna si vzeti čas za tiste, ki ji njena pozornost veliko pomeni. Tako je pred kratkim obiskala center starejših v Horjulu, v katerem je ena od varovank praznovala častitljiv, kar 110. rojstni dan. Z veseljem ji je zaželela vse najboljše, ob tem pa je še dopisala, da je hvaležna, ker jo je spoznala.

Meghan Markle je nosila ta jesenski modni kos, ki ga bodo v svojih omarah želele imeti skoraj vse

"Ko sva si segli v roke, sem v njenih toplih dlaneh začutila preprosto modrost življenja, medsebojno spoštovanje in ljubezen," je še zapisano na njenem Facebook profilu. Ob tem so še objavili nekaj lepih fotografij, na katerih je naša predsednica v družbi simpatične gospe oziroma slavljenke. Slednja je v dar dobila malo pozornost, čudovit šopek rož, ki ji je bil res všeč.

Tako je zdaj videti sin Oriane Girotto in Borisa Cavazze, pokazala je, kako sta se razvajala

Ob tem pa je pozornost pritegnil lep stajling naše predsednice, saj se je odločila za elegantno in večno klasiko z manjšim obratom - živahno in lepo modro barvo. Jasno je, da se lepo uredi ob vsaki priložnosti, pa naj gre za državniške obveznosti ali bolj sproščena druženja, kot je bilo tole. Tokrat je izbrala črne hlače in črne čevlje, mladostno živahnost pa je dodal klasičen suknjič v modri barvi.

Zagotovo je v taki kombinaciji še marsikateri dami dala odlično zamisel, kako popestriti klasične hlače - dovolj bo malce daljši suknjič, ki je kot nalašč za zgodnje jesenske dni, v malce bolj živahni barvi. Tak kos je zagotovo priporočljivo imeti v omari, saj ga lahko nosimo v različnih, tudi bolj sproščenih kombinacijah. Sicer pa slavljenki ob njenem častitljivem jubileju vse najboljše želimo tudi v našem uredništvu.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja s pogumnim gasilcem Sandijem Zajcem

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu