Nataša Pirc Musar pokazala novega člana njene družine, te ljubkosti se ne boste mogli nagledati!

29. 5. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar pokazala novega člana njene družine, te ljubkosti se ne boste mogli nagledati! (foto: Profimedia)
Profimedia

Naša predsednica nikoli ni skrivala dejstva, da je velika ljubiteljica živali. Predvsem kužki so ji zelo pri srcu...

Pred kratkim se je Nataša Pirc Musar, kot je razkrila na svojem Facebook profilu, morala posloviti od svoje pasje ljubljenke. Kot je zapisala, se je njihova 16-letna psička Lili pred dvema mesecema za vedno poslovila. Vsak, ki je kdaj imel hišnega ljubljenčka, dobro ve, kako je težko, ko se ti poslovijo. A njihova kužica je vsekakor preživela krasna leta in dočakala res častitljivo starost za psa.

Preberite še: Kako ljubko! Hčerkica Darje Gajšek pokazala svoj talent, ponosna mamica pa jo je pri tem podprla s svojim znanjem

Njej in njeni družini je zelo pri srcu posebna pasma - obožujejo namreč čivave. "Ker smo bili doma navajeni dveh kužkov, je naša Nala dobila včeraj novo družbo. Pridružila se nam je 3 mesečna Pippa. Čivava, kaj pa drugega. Prinesla je novo veselje," je predsednica zapisala ob čudovitih prizorih, na katerih je pokazala svoji ljubljenki, starejšo psičko Nalo in majhno Pippo.

Morda vas zanima: Tako presenečenje je za rojstni dan doživela Tina Gaber, njen srčni izbranec se je res zelooo potrudil

Obe sta takoj osvojili številna srca, saj sta nadvse ljubki in simpatični. Majhna Pippa je bele barve in radovedno zre v svet, medtem ko je starejša Nala videti malce bolj umirjena pasja dama. Vsekakor se obema zelo lepo godi, saj dobivata veliko pozornosti, ljubezni in vso nego, ki jo ta pasma potrebuje. Čivave so kljub svoji majhnosti zelo srčni kužki, inteligentni in zelo hitri. Hkrati so pogumni, zato ne preseneča dejstvo, da so se hitro sposobni zoperstaviti večjim psom.

Zelo so privržene članom svoje človeške družine, do tujcev pa so pogosto zadržane in nezaupljive. Tako veljajo tudi za odlične čuvaje, saj hitro pričnejo jezno in glasno lajati, če se približuje oseba, ki je ne poznajo.

Morda vas bo zanimal pogovor, ki ga vodi Borut Pahor:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu