Nataša Pirc Musar pokazala dobrote, pod katerimi se je šibila miza, ta torta osvoji na prvi pogled!

11. 12. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Naša predsednica ima res veliko dela, a zna si vzeti čas za svoje najbližje, ki ji veliko pomenijo.

Nataša Pirc Musar je zagotovo dama, ki zna pokazati, koliko ji je mar za druge, tudi takrat, ko gre za najbližje. Svojih zasebnih trenutkov z javnostjo ne deli prav pogosto, a tokrat je naredila izjemo - pokazala je, kdo je oseba, ki ji pomeni ogromno in je pred kratkim praznovala rojstni dan.

Španska kraljica Letizia se je znašla sredi škandala, to ni nič kaj prijetno

Gre za njeno mamo, ki je dopolnila 82 let. Predsednica je ob tej priložnosti na svojem Facebook profilu objavila nekaj lepih prizorov, ki so med njenimi sledilci takoj poželi veliko pozornosti. Na fotografijah je tudi njena mama in videti je, da je gospa zelo vitalna, elegantna in polna življenjske energije.

Jasno je, da se je razveselila tako lepe pozornosti. Hčerki sta jo počastili s kar dvema tortama in čudovitim šopkom rož, s katerim se je z veseljem postavila pred objektiv. Brez dvoma je šlo za lepo, družinsko praznovanje, ki se ga je gospa zelo razveselila. Jasno je, da v družini vlada ljubezen in velika povezanost.

Lepa Brena in Boba Živojinović poročena že 31 let - osvojila ga je le z enim stavkom

"Moja zlata mami je včeraj dopolnila 82 let. Zabava pa se je začela zdaj … z dobrotami moje sestre Tanja Pirc Robič. Po dolgem času pa sem spet pekla sladice. Dve torti, ena jogurtova z malinami in druga z jajčno kremo, rozinami in suhimi marelicami. Pokažem, ko ju razrežemo," je zapisala naša predsednica.

Pozneje je tudi držala svojo besedo in pokazala obe torti, ki sta res videti okusno in se jih marsikdo ne bi branil. "In takole izgledata torti, njam. So ju vsi pohvalili," je še dodala ob prizorih, ob katerih se kar cedijo sline. Moramo priznati, da bi si zdaj z veseljem privoščili kakšen košček teh okusnih tortic, a smo priepričani, da sta takoj izginili z mize.

Sestra naše predsednice je res prava kuharska mojstrica, o čemer dovolj zgovorno pričajo zgornji prizori. Tudi Nataša Pirc Musar zelo rada kuha, obe pa z leti izpopolnjujeta in dopolnjujeta svoje kulinarično znanje. Lepo je, da si ob prepolnem urniku zna vzeti čas za tiste, ki so ji celo življenje stali ob strani in jo bodo podpirali še naprej. Tudi v našem uredništvu se pridružujemo iskrenim čestitkam in lepim rojstnodnevnim željam.

BONUS VIDEO: Vida Macura Maglica, avtorica fitnes aplikacije Extreme Training

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu