Nataša Pirc Musar z enim detajlom popestrila svoj stajling, v družbi druge znane Slovenke se je počutila res odlično

25. 10. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Vedno, ko se pojavi v javnosti, so številne dame pozorne na to, kakšen stajling je izbrala - in nikoli ne razočara.

Naša predsednica Nataša Pirc Musar ima veliko protokolarnih in družabnih obveznosti, ki se jih udeležuje. Ob tem je vedno pozorna na vsako malenkost, saj ve, da so številne oči uprte vanjo in skuša biti za zgled - tudi s svojo urejenostjo in stajlingi, ki so priložnosti primerni.

Ana Klašnja pokazala, kdo ji greje posteljo in gre za zelo znanega Slovenca

Nedavno si je v Mengšu ogledala predstavo in se ob tem družila še z eno znano Slovenko, priljubljeno pevko Heleno Blagne. Slednja je s ponosom na svojem Instagram profilu objavila sliko v družbi predsednice in ob njej zapisala: "Ena fotka iz sijajnega dogodka. Z gospo predsednico @natasa.pirc.musar sva se po dolgem času srečali in prav prijetno pokramljali.."

Darja Gajšek se je skupaj s hčerkico lotila tega, vsi pa so gledali samo eno stvar ...

Obe delujeta zelo simpatično in sproščeno. Zagotovo sta si imeli povedati marsikaj zanimivega - a to bo ostalo med njima. Očitno si je naša predsednica gledališko predstavo ogledala v svojem zasebnem, prostem času, a tudi ob tej priložnosti je poskrbela za brezhibno urejenost. Njena barva je zagotovo modra, saj ji lepo pristoji, zato se večkrat odloči za oblačila v tej barvi. Tokrat je z enim preprostim detajlom popestrila celoten outfit - okrog vratu si je zavezala daljšo rutko svetlo modre barve in s cvetličnim potiskom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Helenini oboževalci in sledilci so bili navdušeni in obe sta se jim zdeli preprosto "krasni," kot je zapisala ena od sledilk. Moramo priznati, da se tudi nam zdita resnično super, sproščeni in simpatični dami, ki sta hkrati zelo zanimivi osebi. Bravo!

BONUS VIDEO: Karel Gržan: Kdo Slovenci sploh smo? Raziskovanje Jurkloštra in megalitov

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu