Nataša Pirc Musar je v tej kombinaciji videti zelo mladostno (poglejte si, koga stiska k sebi)

28. 8. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Naša predsednica je, vedno ko se pojavi v javnosti, urejena priložnosti primerno.

Predsednica Slovenije Nataša Pirc Musar je zagotovo med tistimi damami, ki imajo izdelan modni okus. Vedno, ko se pojavi v javnosti, je urejena priložnosti primerno, ko pa gre za njen prosti čas, pa si rada privošči - tako kot vsi drugi - malce ležernosti.

Tako čudovito in veliko hišo ima Marjetka Vovk, nič čudnega ni, da je ponosna nanjo

Ob svetovnem dnevu psov je objavila prizor, ki je ogrel srca mnogih, ob tem pa je bila sama videti sproščeno in preprosto lepo. Izbrala je majico s kratkimi rokavi v modri barvi in se s svojim hišnim ljubljenčkom v naročju postavila pred objektiv. Opozorila je na nekaj, kar dobro vedo vsi, ki so v svoj dom sprejeli kakšnega prikupnega štirinožca.

Ksenija Benedetti iskreno o najstrašnejših življenjskih trenutkih, v pogovoru je odprla srce

"Svetovni dan psov je priložnost, da se spomnimo na to, da so naši najbolj zvesti prijatelji, ki nam lepšajo dni, so sladki, crkljivi, nas ne obsojajo za prav nič in nas imajo brezpogojno radi. Imejmo tudi mi njih," je ob prizoru, ki je mnogim ogrel srce, zapisala Nataša Pirc Musar.

Konec maja je naša predsednica sporočila, da se je za vedno poslovila njihova 16-letna psička Lili.  Vsak, ki je kdaj imel hišnega ljubljenčka, dobro ve, kako je težko, ko se ti poslovijo. A njihova kužica je vsekakor preživela krasna leta in dočakala res častitljivo starost za psa.

Njej in njeni družini je zelo pri srcu posebna pasma - obožujejo namreč čivave. Ker so doma vajeni dveh kužkov, se jim je po slovesu Lili pridružila še čivava Pippa, ki jo je pričakala druga psička, Neli. Prepričani smo, da jim v tako prisrčni družbi ni niti za trenutek dolgčas. Gre za resnično ljubko pasmo kužkov, ki so zelo privrženi svojim ljudem in tudi odlični čuvaji - z lajanjem takoj sporočijo, ko se kdo približuje vhodnim vratom.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu