Nataša Pirc Musar v odlični kombinaciji, izbrala je suknjič, ki je v jesenskih dneh prava osvežitev

17. 10. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Naša predsednica je zagotovo dama, ki ve, kakšne kose oblačil izbrati za vsako priložnost.

Predsednica Nataša Pirc Musar je dodobra vajena nastopanja v javnosti in dobro ve, da vsaka priložnost, ob kateri se pojavi v javnosti, zahteva (tudi) ustrezna oblačila. Vanjo so takrat uprte številne oči vedno radovedne javnosti, tega pa se sama dobro zaveda.

Tako lepo sestro ima Nataša Pirc Musar in tole je po poklicu

Že večkrat je pokazala, da zna izbrati še kako dobre stajlinge, v katerih se počuti udobno in prijetno, hkrati pa je tudi zelo lepo urejena. Pred kratkim je bila na 80. obletnici 1. kongresa Slovenske protifašistične ženske zveze v Dobrniču, kjer se je poklonila spominu na borke za enakopravnost in volilno pravico žensk. Na njenem Facebook profilu je objavljen lep zapis, pa tudi fotografije, ki so nastale ob tem dogodku.

Ooo, Dejan Krajnc pokazal svojega očeta, se vam zdita kaj podobna?

Nosila je suknjič, ki smo ga na njej že opazili in ji res lepo pristoji. V jesenskih dneh, ki znajo biti megleni in turobni, so te svetle in diskretne barve (ter živahen vzorec) res prava osvežitev. Odličen kroj zagotavlja udobje, v kombinaciji s temnimi hlačami in čevlji s široko peto pa je celoten vtis odličen.

Pokazala je, da se je mogoče res lepo urediti s tistimi kosi, ki jih že imamo v omarah. Zdaj poletna oblačila počasi zamenjujemo za jesenska in zimska. Ko malce prevetrimo omare, morda najdemo kakšen kos iz prejšnjih sezon, ki ga je mogoče kombinirati ali dopolniti tako, da bo trendovski - le prave dodatke je treba poiskati.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja s Tino Maze

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu