Nataša Pirc Musar v svoji garaži skriva tako zelo prestižen motocikel

30. 5. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Nataša Pirc Musar ne skriva, da obožuje motocikle in da je najbolj srečna, ko ima čas in se lahko odpravi na kakšen izlet po Sloveniji.

Predsednica Slovenije, Nataša Pirc Musar, je po srcu prava avanturistka. Poleg svojih nalog in odgovornosti kot predsednica države, si rada vzame čas zase in se sprosti na svojem čudovitem motociklu. V svoji garaži hrani pravi dragulj, črn motocikel, ki je popolna kombinacija elegance, moči in svobode.

Nataša vsak prosti trenutek rada izkoristi za vožnjo po slikovitih cestah Slovenije. Obožuje veter, ki ji piha v obraz in motocikel je vsekakor njeno zatočišče pred vsakodnevnim stresom in priložnost, da je lahko za nekaj časa povsem sama s seboj in da povsem odklopi vsakodnevne skrbi in obveznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Vendar pa Nataša vedno poudarja, da je varnost na cesti najpomembnejša. Kot predsednica Republike Slovenije se zaveda svojega vpliva na ljudi in si vedno želi dati dober zgled. Zaveda se, da bo v toplih dneh, ki so že tukaj, vedno več in več motoristov, ki se bodo odpravili na cesto, zato si želi, da bi vozili strpno, predvidno in z glavo na cesti, saj je na motrju že vsaka najmanjša napaka lahko usodna.

Mnogi so navdušeni nad njenim motociklom, saj je pravi lepotec in ni jih malo, ki bi si želeli, da bi imeli tudi v svoji garaži takšen primerek in se v poletnih dneh z njim odpravili na počitnice, izlet ali pa se z njim zgolj zapeljali po mestu in dnevnih opravkih.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu