Nataša Tič Ralijan: "Bolečine nihče ne mara, a kadar pride, moraš v njo ugrizniti."

Nataša Tič Ralijan: "Bolečine nihče ne mara, a kadar pride, moraš v njo ugrizniti." (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
8. 10. 2018

Slovenska igralka Nataša Tič Ralijan, ki v Mestnem gledališču ljubljanskem trenutno igra v predstavi Orlando dobro pozna bolečino, ki se ti prikrade za hrbet.

Igralka Nataša Tič Ralijan trenutno blesti v predstavi Orlando, kjer ima kar tri vloge, igra dve kraljici, Elizabeto I. in Viktorijo, poleg njiju pa še Lady R. "Vse so na nek način zgodovinske osebe, toda v predstavi ne sledimo nujno zgodovinskim dogodkom, saj jim tudi roman ne," je dejala v intervjuju za revijo Obrazi, kjer se je razgovorila tudi o bolečini, ki je seveda sestavni del življenja.

"Ljudje smo nagnjeni k ugodju. Bolečine nihče ne mara, vendar je del našega življenja. Kadar pride, moraš v njo ugrizniti, če ne, se ti prikrade za hrbet in postane še večja," je dejala v intervjuju, kjer je razkrila tudi to, da si želi njen mlajši sin Tosja postati igralec.

"Zaenkrat je Tosja res prepričan, da bo igralec, sicer na svoj način, in je tudi nadarjen, oba sta. Starejši sin je umetnik in zaključuje oblikovno šolo. Videli bomo, kako se bosta odločila, zdaj se mi zdi pomembno, da delata na sebi. V tem trenutku sem vesela, da bosta zmogla izpeljati to šolsko leto, potem pa gremo naprej," je dodala slovenska igralka, ki bo gostovala v oddaji Od blizu, kjer bo z voditeljico Vesno Milek spregovorila tudi o pokojnem igralcu Gašperju Tiču.

"Verjamem, da sva z Gašperjem povezana že od prej in da se bova srečala v naslednjem življenju. Sigurno sva si bila namenjena in to je tako razvidno, da bolj ne more biti," je iskreno dejala Nataša.

Priporočamo